Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

300 Dwarves Türkçe yama

17.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz 300 Dwarves. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni 300 Dwarves (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
300 Dwarves, Nimbi Studios tarafından yaratılan ve Artifex Mundi tarafından yayınlanan bir kule savunma strateji oyunudur. 300 Cücede oyuncu, insan köylerini goblinlere, orklara ve trollere karşı savunmak için dağlardan çağrılan elit bir cüce paralı asker birliğine komuta eder.

İndirme sayısı:
8665
Yayın yılı:
2012





300 Dwarves oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 300 Dwarves dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 300 Dwarves klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 300 Dwarves ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


300 Dwarves oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 300 Dwarves içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Black Mirror, The Book of Unwriter Tales, The Dwarves ve Iron Harvest gibi kitapların yazarı olan KING Art Games tarafından geliştirilen gotik bir korku macerasıdır.
Görünüşte çok oynuyoruz: her biri kendi katsayıları ve becerileri olan bir paralı asker birliğine komuta ediyoruz, onları çeşitli silah ve teçhizatla donatabiliyoruz, tüm bunlar giderek daha zor
Cüceler PC, PS4 ve XONE için taktiksel bir RPGdir. Oyun, The Book of Unwrite Tales macera oyunları serisi de dahil olmak üzere yaklaşık 40 projenin yaratıcısı olan Alman stüdyo KING Art Games
Hypercharge: Unboxed, kule savunma unsurlarına sahip bir FPSdir. Oyun bağımsız stüdyo Digital Cybercherries tarafından geliştirildi.
Ukraynadan Whale Rock Gamesin We Are The Dwarves oyunu, aksiyon RPG ve taktik strateji oyunlarının unsurlarını birleştiren PC ve XONE için orijinal bir yapımdır.
Yorumlar
Yorum ekle