Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Best Fiends Türkçe yama

27.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Best Fiends, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TWK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Best Fiends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Best Fiends, Seriously stüdyosu tarafından geliştirildi. İlk bakışta, oyun 3lü eşleştirme türünün standart bir temsilcisidir, ancak RPG oyunlarından bilinen bazı çözümlerin uygulanması, yani bir ekibin oluşturulması ve geliştirilmesi ile ayırt edilir.

İndirme sayısı:
10077
Yayın yılı:
2014





Best Fiends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Best Fiends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Best Fiends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Best Fiends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Best Fiends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Best Fiends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Sky Force 2014, Ikaruga ve Jamestown gibi oyunlara benzeyen bir 2D shootemdir.
AND ve iOSta yayınlanan Lamp the Vamp, Mucho Party ve TwinSpin ile tanınan Paris merkezli GlobZ stüdyosu tarafından yaratılan, başrolde bir vampir olan roguelike bir oyundur.
Kyrandia, karanlık gizemli ormanların ve uyuyan ejderhaların ülkesidir.
Best Fiends Forever, Android ve iOS için bir tıklama oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanır ve franchise taksitinin, mantık oyunu Best Fiendsin arkasında duran aynı
Şimdi görüyorsun. Şimdi yapmıyorsun. Kyrandia ülkesi parça parça yok oluyor ve siz, laneti kırmak ve onu kurtarmak için dünyanın merkezine seyahat etmesi gereken sıra dışı, genç mistiksiniz.
Yorumlar
Yorum ekle