Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

a new life. Türkçe yama

07.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız a new life.. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni a new life. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
yeni bir hayat. görsel bir romandır. Portföyü tematik ve türle ilgili oyun cevapsız mesajlarını içeren bağımsız bir geliştirici olan Angela He tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8012
Yayın yılı:
2020





a new life. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) a new life. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales a new life. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama a new life. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


a new life. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve a new life. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Life is Strange Remastered Collection, Life is Strange serisinin ilk iki oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşan bir settir: ilk oyun ve devamı Life is Strange: Before the Storm.
Gerçek NBA aksiyonu, PlayStation 2 için NBA 08 ile bir kez daha mahkemelere geri dönüyor.
GET A LIFE, bu sezonun yeni realite şovunun adı. Oyuncunun kazanmak için diğer oyuncularla yarışan devasa bir TV Stüdyosunda sanal bir hayat yaşamak zorunda kalacağı sürükleyici bir sosyal
Tropik Cennet Simülasyonu olan The Good Life, görsel olarak çarpıcı bir 3D tropik ortamda rahat bir yaşam tarzının ruhunu yakalayan bir oyundur.
Koş, Zıpla, Oyna… Keşfet! ACTIVE LIFE serisinin en yeni oyunu Active Life Explorer ile keşfetme zamanı.
Yorumlar
Yorum ekle