Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spaceforce Constellations Türkçe yama

12.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Spaceforce Constellations, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AT4RE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Spaceforce Constellations (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
galaktik fetih aksiyon dolu strateji oyunu! Yeni bir oyun deneyimine hoş geldiniz ve evrendeki üstünlük için bir dizi yıkıcı uzay davasında savaşın.

İndirme sayısı:
10383
Yayın yılı:
2013





Spaceforce Constellations oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spaceforce Constellations dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spaceforce Constellations klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spaceforce Constellations ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spaceforce Constellations oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spaceforce Constellations içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, II. Oyuncular, çeşitli heyecan verici görevlerde savaşçılara, savaş uçaklarına ve ağır bombardıman uçaklarına pilotluk yapan savaşın en ünlü savaşlarından bazılarına
1848, PC için sıra tabanlı bir bilgisayar strateji oyunudur. Oyun, 1848-49 Macar Bağımsızlık Savaşının şiddetli döneminde geçiyor.
Shattered Suns, gerçek zamanlı strateji (RTS) türünde aşağıdakilerle devrim yaratıyor: ~ etkileşimli bir kampanya ~ epik bir derinlik hikayesi ~ heyecan verici 3D savaşlar ~ gezegenler ve uydular
Sizi tamamen yeni bir alanı keşfetmeye ve fethetmeye davet eden klasik sıra tabanlı strateji oyunu Captainsta galaksinin kaderini kontrol edin.
Wizards & Warriors, Wizardry 5, Wizardry 6 ve Wizardry 7nin yaratıcısı D.
Yorumlar
Yorum ekle