Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hill Climb Racing 2 Türkçe yama

03.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Hill Climb Racing 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hill Climb Racing 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
Hill Climb Racing 2, Fingersoft tarafından mobil cihazlar için geliştirilen çılgın atari oyunlarının ikinci bölümüdür. Başlık, diğerlerinin yanı sıra, oynaması ücretsiz bir modelde dağıtıldığı AND ve iOS platformlarında göründü.

İndirme sayısı:
8708
Yayın yılı:
2016





Hill Climb Racing 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hill Climb Racing 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hill Climb Racing 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hill Climb Racing 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hill Climb Racing 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hill Climb Racing 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silent Hill 2, yalnızca yetişkinlere yönelik üçüncü şahıs perspektifli bir aksiyon korku oyunudur.
Silent Hill Koleksiyonu, Silent Hill 2, Silent Hill 3 ve Silent Hill 4: The Roomdan oluşuyor ve korku türünü yeniden tanımlayan oyunlara kapsamlı bir genel bakış sunuyor.
Silent Hill F, Konaminin kült Survival Korku Serisinin bir sonraki taksitidir.
The Climb for PC, Robinson: The Journey, Ryse: Son of Rome, Arena of Fate veya Crysis serisi gibi oyunlarla tanınan Crytekin bir başka oyunudur.
Barrow Hill: The Dark Path, bir FPP korku macera oyunudur. Oyun, 2006daki Barrow Hill: Curse of the Ancient Circleın devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle