Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Force of Nature 2: Ghost Keeper Türkçe yama

23.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Force of Nature 2: Ghost Keeper. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama MTCT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Force of Nature 2: Ghost Keeper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Force of Nature 2: Ghost Keeper, stratejik unsurlarla zenginleştirilmiş bir aksiyon RPG hayatta kalma oyunudur. Oyun A.Y.std ekibi tarafından geliştirildi ve Aralık 2016da piyasaya sürülen Force of Natureın devamı niteliğinde.

İndirme sayısı:
8885
Yayın yılı:
2021





Force of Nature 2: Ghost Keeper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Force of Nature 2: Ghost Keeper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Force of Nature 2: Ghost Keeper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Force of Nature 2: Ghost Keeper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Force of Nature 2: Ghost Keeper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Force of Nature 2: Ghost Keeper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeon Keeper World, 90ların bir dizi popüler strateji oyununa dayanan bir MMO oyunudur.
Harvest Moon: Back to Nature, oyuncunun ihmal edilmiş bir çiftliği iyi gelişmiş ve karlı bir çiftliğe dönüştürmeye çalışan genç bir çiftçi rolünü üstlendiği popüler sıra dışı temsilci jRPGlerinin bir
Hugo: Strengths of Nature, başrolde Hugonun neşeli trolünün yer aldığı, en küçükler için başka bir eğitici oyundur.
PC, AND ve iOS için Runestone Keeper, Blackfire Games tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir strateji ile roguelike RPGnin bir karışımıdır.
Reel Fishing: Life & Nature, PlayStationın ilk nesli için yayınlanan oyunla başlayan çok popüler bir dizinin bir başka temsilcisi.
Yorumlar
Yorum ekle