Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Polly Pocket: Super Splash Island Türkçe yama

21.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Polly Pocket: Super Splash Island. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Polly Pocket: Super Splash Island (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Game Boy Advance için bu muhteşem su sporları macera oyunuyla Polly Pocket ve arkadaşlarının harika dünyasına girin. Artık Game Boy Advanceinizde eğlence, moda ve sürprizlerle dolu bir gün için Polly Pocket ve arkadaşlarına katılabilirsiniz.

İndirme sayısı:
9470
Yayın yılı:
2006





Polly Pocket: Super Splash Island oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Polly Pocket: Super Splash Island dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Polly Pocket: Super Splash Island klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Polly Pocket: Super Splash Island ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Polly Pocket: Super Splash Island oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Polly Pocket: Super Splash Island içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pocket City, Codebrew Games tarafından AND ve iOS için geliştirilmiş bir ekonomik strateji oyunudur.
Splash Blast Panic, sadece eğlence için yaratılmış çok oyunculu bir arcade oyunudur.
Car Mechanic Simulator: Pocket Edition 2, Nintendo Switch konsolu için geliştirilen simülasyon oyunu Car Mechanic Simulator 2018in bir dönüşümüdür.
Paper Mario: WiiU için Color Splash, Star Fox, The Legend of Zelda, Super Mario veya Pokemon gibi beğenilen seriler için popüler olan Nintendo tarafından piyasaya sürülen bir dizi rol yapma oyununun
Dövüş oyunu uzmanları tarafından geliştirilen Capcom, bu oyunda takımın diğer oyunlarından savaşçıların süper deforme olmuş, çocuksu versiyonları arenalarda karşı karşıya geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle