Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

What Remains of Edith Finch Türkçe yama

09.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, What Remains of Edith Finch, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni What Remains of Edith Finch (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
What Remains of Edith Finch for PC, XONE ve PS4 için hayatın yok oluşuna odaklanan benzersiz bir macera oyunudur. İçinde, neden ailemizin yaşayan son üyesi olduğumuzu anlamaya çalışıyoruz.

İndirme sayısı:
9211
Yayın yılı:
2017





What Remains of Edith Finch oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) What Remains of Edith Finch dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales What Remains of Edith Finch klasörüne koyun.

3. Türkçe yama What Remains of Edith Finch ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


What Remains of Edith Finch oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve What Remains of Edith Finch içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sağlıklı: Dışarı ve Hakkında, doğa ile uyum içinde yaşayan sağlıklı, "yeşil" ile ilgili eğitimsel bir bükülme olan bir TPP yaşamı simidir.
Neon White, el becerisi, refleksler ve doğru bir göz gerektiren bir aksiyon platform oyunudur.
Sürü içinde! Oyuncular, tüm hayvanları Ana Gemiye kadar sürmesi, şeytani bulmacaları çözmesi ve yol boyunca kargaşaya neden olması gereken bir UFOnun kontrolünü ele alıyor.
N.E.R.O.: Nothing Remains Obscure for PC, PS4 vb., sanatsal grafiklerin doğrudan olay örgüsü ve oyunun mekaniği ile bağlantılı olduğu "görsel roman" tarzında tutulan orijinal, birinci şahıs
Gravel, arazi rekabetine odaklanan PC, PS4 ve XONE için bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle