Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Almighty: Kill Your Gods Türkçe yama

25.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Almighty: Kill Your Gods. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Almighty: Kill Your Gods (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Yüce: Tanrılarınızı Öldürün, RUNWILD Entertaiment stüdyosunun TPP nişancı sözleşmesinde ortak bir aksiyon RPGsidir. Bu, daha önce yayıncılar için oyunlar geliştiren İngiliz ekibinin ilk orijinal markasıdır.

İndirme sayısı:
10597
Yayın yılı:
2023





Almighty: Kill Your Gods oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Almighty: Kill Your Gods dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Almighty: Kill Your Gods klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Almighty: Kill Your Gods ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Almighty: Kill Your Gods oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Almighty: Kill Your Gods içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kill la Kill the Game, Hiroyuki Imiashi tarafından yönetilen popüler anime ve Ryo Akizuki tarafından yazılan manga lisansına dayanan üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Yalnızca PS1de yayınlanan Duke Nukem: Time to Kill, sanal eğlence tarihindeki en karizmatik kahramanlardan birinin başrolde olduğu bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
Kill It with Fire, oyun sırasında verilen hasar ne olursa olsun örümcekleri yok etme ile uğraştığımız çılgın bir aksiyon oyunudur.
Warhammer 40,000: Kill Team, Games Workshop tarafından yaratılan Warhammer 40,000 evreninde geçen bir arcade oyunudur.
Kill Strain for PS4, 5e 5e 2 yapısıyla olağandışı bir sistemden yararlanan, oynaması ücretsiz bir takım İnternet nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle