Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

FIFA Soccer 96 Türkçe yama

25.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, FIFA Soccer 96, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ORiGiN.

Oyun için türkçe yama metni FIFA Soccer 96 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Bir dizi gerçekçi futbol simülatöründeki ikinci oyun, teknik çözümler açısından öncekinden çok daha ileride. Extedend Play/EA Sports geliştiricileri, arkaik izometrik görünümden vazgeçerek yeni çocuklarına gerçek 3Dnin yerine "Sanal Stadyum" adı verilen bir motor uyguladılar.

İndirme sayısı:
10505
Yayın yılı:
1995





FIFA Soccer 96 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) FIFA Soccer 96 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales FIFA Soccer 96 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama FIFA Soccer 96 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


FIFA Soccer 96 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve FIFA Soccer 96 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
FIFA Soccer Manager, Electronic Artsın spor oyunlarının geliştirilmesine adanmış bir alt bölümü olan EA Sports tarafından oluşturulan ilk futbol menajeridir.
AND ve iOSta yayınlanan FIFA Soccer: Prime Stars, RPG unsurlarına sahip bir futbol menajeridir.
PC, PS4 vb. için Pro Evolution Soccer 2017, Konaminin FIFA 17ye yanıtıdır.
FIFA International Soccer, bir PCde şimdiye kadar piyasaya sürülen en iyi spor oyunlarından birinin prototipidir.
Ödüllü EA SPORTS FIFA Soccer serisinin yaratıcılarından ve dünyanın dört bir yanından sokak futbolu stillerinden ve yıldızlardan ilham alan, şimdiye kadar yapılmış en özgün sokak futbolu oyunu
Yorumlar
Yorum ekle