Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monkey King: Hero Is Back Türkçe yama

21.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Monkey King: Hero Is Back. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama CODEX.

Oyun için türkçe yama metni Monkey King: Hero Is Back (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Monkey King: Hero Is Back The Game, Hexa Drive tarafından geliştirilen, aynı isimdeki bir filmin lisansına dayanan bir hack-and-slash oyunudur. Oyun, Sony Interactive Entertainment ve October Media (franchise haklarının sahibi) ile işbirliği içinde oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9895
Yayın yılı:
2019





Monkey King: Hero Is Back oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monkey King: Hero Is Back dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monkey King: Hero Is Back klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monkey King: Hero Is Back ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monkey King: Hero Is Back oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monkey King: Hero Is Back içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monkey Hero, oyuncuların insan benzeri bir maymun savaşçının kontrolünü ele geçirdiği ve onun dünyayı kurtarmasına yardım etmeye çalıştığı bir aksiyon RPGsidir.
Monkey King: Master of the Clouds, batıda Cloud Master olarak bilinen, 1989da atari makinelerinde piyasaya sürülen ve zamanla çeşitli sabit konsollara taşınan shootem up oyununun yenilenmiş bir
AND ve iOSta yayınlanan Hero, bir aksiyon RPG oyunudur. Oyun, isteğe bağlı mikro dönüşümlere sahip, oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur ve Candy Crush Saga, Farm Heroes Saga ve Paradise Bay gibi
The Cruel King and the Great Hero bir RPG macera oyunudur. Portföyü stil ve türle ilgili The Liar Princess ve Blind Princei içeren Nippon Ichi Software tarafından geliştirilmiştir.
Maymun Kral: Efsane Başlıyor EFSANE BAŞLIYOR! EFSANEVİ MAYMUN KRAL OLARAK ESKİ ÇİNDE MÜKEMMEL BİR YOLCULUĞA GİDİN.
Yorumlar
Yorum ekle