Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pianista Türkçe yama

20.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pianista. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Pianista (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Pianista, çeşitli oyun modları ve zorluk seviyeleri sunan klasik bir ritim oyunudur. Geliştiricisi Kore stüdyosu Superb Corptur. Yapım, reklamlarla desteklenen oynaması ücretsiz bir model kullanır ve ayrıca ek şarkı setleri satın almanıza olanak tanır.

İndirme sayısı:
10043
Yayın yılı:
2016





Pianista oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pianista dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pianista klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pianista ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pianista oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pianista içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mobil AND ve iOSta yayınlanan Dawnbringer, bir aksiyon RPG oyunudur. Bu oyun, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanır ve geliştiricileri Kiloo Games stüdyosu tarafından
Pianista: The Legendary Virtuoso, bir dizi oyun modu ve birçok zorluk seviyesi sunan klasik bir ritim oyunudur.
MUSYNX, yüzden fazla farklı şarkı ve iki oyun modu sunan tipik bir müzik ve ritim oyunudur.
DJMAX Respect (PCde DJMAX Respect V), çeşitli oyun modları, erişilebilir bir oyun modeli ve çeşitli müzik türlerinden yüzlerce şarkı sunan klasik iki boyutlu bir ritim oyunudur.
Best Fiends Forever, Android ve iOS için bir tıklama oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir model kullanır ve franchise taksitinin, mantık oyunu Best Fiendsin arkasında duran aynı
Yorumlar
Yorum ekle