Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Trek: Generations Türkçe yama

06.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Star Trek: Generations, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: IRAQ ATT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Star Trek: Generations (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Star Trek: Generations, popüler bilim kurgu serisinin evreninde geçen bir başka Mikroprose yapımıdır. Orijinal tür karışımında verilen oyun, prömiyeri 1994te olan ve TV dizisinin konusunun bir tür uzantısı olan yedinci uzun metrajlı film Star Trek: Generationsa dayanıyordu.

İndirme sayısı:
9212
Yayın yılı:
1997





Star Trek: Generations oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Trek: Generations dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Trek: Generations klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Trek: Generations ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Trek: Generations oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Trek: Generations içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trek, kült bilim kurgu serisinin evreninde geçen ilk bilgisayar oyunlarından biridir ve IBM PC kişisel bilgisayarları için mevcut olan ilk oyunlardan biridir.
Star Trek: Resurgence, bilim kurgu evreninde geçen bir anlatı macera oyunudur.
Star Trek: 25th Anniversary, popüler Star Trek film evreninde geçen bir macera oyunudur.
PC, AND ve iOS için Star Trek Zaman Çizelgeleri, bir bilim kurgu strateji RPGsidir.
Star Trek: Trexels, ikonik Star Trek evreninde geçen ve kanonundan maça çizimleri (diğer şeylerin yanı sıra ünlü kahramanlar ve müzik kullanılarak) bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle