Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Command & Conquer (1995) Türkçe yama

26.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Command & Conquer (1995)! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CFF, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Command & Conquer (1995) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Command & Conquer, Westwood Studiosun bir başka RTS oyunudur. Dune II: The Building of a Dynastyde gösterilenlerin doğal bir gelişimi ve zenginleşmesidir.

İndirme sayısı:
10708
Yayın yılı:
1995





Command & Conquer (1995) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Command & Conquer (1995) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Command & Conquer (1995) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Command & Conquer (1995) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Command & Conquer (1995) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Command & Conquer (1995) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Command & Conquer: The First Decade, son on yılda piyasaya sürülen Command & Conquer serisinden (on bir gerçek zamanlı strateji oyunu ve bir aksiyon oyunu) on iki oyundan oluşan bir settir.
Command & Conquer: Renegade, Westwood Studiosun NOD ve GDI güçleri arasındaki bilinen ve test edilmiş çatışma temasını kullanan başka bir oyunudur.
Command & Conquer: Generals for PC, klasik Command & Conquer serisine ait bir başka gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Command & Conquer Remastered, RTS türünün ilk temsilcilerinden olan klasik stratejinin remastered versiyonudur.
Command & Conquer: Red Alert Remastered, RTS türünün ilk temsilcilerinden olan klasik stratejinin remastered versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle