Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Noddy and the Toyland Fair Türkçe yama

25.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Noddy and the Toyland Fair! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir IREC.

Oyun için türkçe yama metni Noddy and the Toyland Fair (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Ages: 3 6 Hit TV dizisinden uyarlanmıştır! Büyük Toyland Fuarı hazırlanıyor! Bu eğlenceli macerada Noddy ve arkadaşlarına eşlik edin. Noddynin büyülü dünyasında heyecan verici görevlere ve eğlenceli keşiflere atılın.

İndirme sayısı:
9285
Yayın yılı:
2006





Noddy and the Toyland Fair oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Noddy and the Toyland Fair dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Noddy and the Toyland Fair klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Noddy and the Toyland Fair ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Noddy and the Toyland Fair oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Noddy and the Toyland Fair içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Noddy, Toylandın bazı yaramaz sakinlerinin neden olduğu zor durumların yanı sıra yardımına ihtiyacı olan arkadaşlarla dolu bir gün geçirecek.
Teröristler! Hayattaki temel amaçları hemcinslerini öldürmek ve uyuşturucu işlerini geliştirmek olan korkunç adamlar.
Myth Makersın mistik, büyülü dünyasına girin.. Hikayemiz, Myth Makers Kürelerini çalan ve Oyuncak Ülkesini ele geçiren Penumbrayı (bir zorba) tek başına kovalayan Paskalya Tavşanı öğrencisi korkusuz
Noddy, tüm oyuncakların canlı olduğu ve maceraların hiç bitmediği Toylandın büyülü dünyasında yaşayan küçük tahta bir çocuktur.
Death Jr. ve arkadaşları, yanlış giden bilim projeleriyle dolu çılgın bir dünyada yol alırken, bu şimdiye kadarki en kötü bilim fuarı!
Yorumlar
Yorum ekle