Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gal Gunvolt Türkçe yama

03.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Gal Gunvolt. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir X.O.

Oyun için türkçe yama metni Gal Gunvolt (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
Gal Gunvolt, Ağustos 2014te Nintendo 3DSde piyasaya sürülen Azure Striker Gunvoltun yeniden düzenlenmiş halidir. Başlık, Japon Inti Creates stüdyosu tarafından geliştirildi ve oyunun ardışık seviyeleri tamamlamak ve yolumuza çıkan rakipleri ortadan kaldırmaktan ibaret olduğu 2D yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunu.

İndirme sayısı:
9442
Yayın yılı:
2015





Gal Gunvolt oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gal Gunvolt dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gal Gunvolt klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gal Gunvolt ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gal Gunvolt oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gal Gunvolt içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mighty Gunvolt Burst, Japon stüdyo Inti Createsten 2014 Mighty Gunvoltun (PlayStationda Gal Gunvolt olarak yayınlandı) bir devamıdır.
Azure Forvet Gunvolt 3, 2014 yılında piyasaya sürülen aksiyon platformu oyun serisinin üçüncü ana taksitidir.
PC ve 3DS için Azure Striker Gunvolt, Japon geliştirici Inti Creates tarafından oluşturulan iki boyutlu bir aksiyon kaydırma oyunudur.
Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2, Indi Creates stüdyosu tarafından geliştirilen bir bilim kurgu platformlu aksiyon oyunudur.
Azure Striker Gunvolt 2, 2014 yılında piyasaya sürülen 3DS için iki boyutlu aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle