Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SpellForce 3: Soul Harvest Türkçe yama

15.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz SpellForce 3: Soul Harvest. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni SpellForce 3: Soul Harvest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
SpellForce 3: Soul Harvest, gerçek zamanlı stratejiyi RPG ile birleştiren SpellForce serisinin üçüncü taksitine yapılan bir genişlemedir. Grimlore Games, yaratılmasından sorumludur ve genişleme THQ Nordic tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10679
Yayın yılı:
2019





SpellForce 3: Soul Harvest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SpellForce 3: Soul Harvest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SpellForce 3: Soul Harvest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SpellForce 3: Soul Harvest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SpellForce 3: Soul Harvest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SpellForce 3: Soul Harvest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SpellForce: Heroes & Magic, HandyGames tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir stratejidir.
PC için SpellForce 3, Nordic Games şirketinin kanatları altında çalışan SpellForceun önceki iki baskısının yaratıcısı Grimlore stüdyosunun RTS ve RPG çapraz oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
PC için Spellforce 3, Nordic Games Companynin kanatları altında çalışan Spellforceun önceki iki baskısının yaratıcıları Grimlore Studiodan RTS ve RPG crossover oyunlarının üçüncü taksitidir.
SpellForce 2: Faith in Destiny, cRPG ve RTS türlerini karıştıran, eleştirmenlerce beğenilen SpellForce serisinin devamı olan SpellForce 2: Shadow Warsın ikinci resmi genişletmesidir.
Spellforce: Shadow of the Phoenix, Spellforce: The Order of Dawn adlı strateji oyunu ve cRPG kombinasyonunun ikinci resmi uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle