Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blacksea Odyssey Türkçe yama

17.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Blacksea Odyssey. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama CiM.

Oyun için türkçe yama metni Blacksea Odyssey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: CiM
Oyun açıklaması:
Blacksea Odyssey, bir uzay çift çubuklu nişancı, bir rol yapma oyunu ve bir roguelike oyun da dahil olmak üzere çeşitli türlerin bir melezidir.

İndirme sayısı:
10951
Yayın yılı:
2016





Blacksea Odyssey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blacksea Odyssey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blacksea Odyssey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blacksea Odyssey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blacksea Odyssey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blacksea Odyssey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chrono Odyssey, fantezi dünyasında geçen bir aksiyona sahip bir MMORPGdir.
Etrian Odyssey Untold: Millennium Girl, Nintendo DSde bir mobil konsolda yayınlanan Etrian Odyssey RPG oyununun yeniden çevrimidir.
Abyss Odyssey, bilinmeyenin derinliklerine doğru bir yolculuktur. ACE Team (Zeno Clash serisi, Rock of Ages) tarafından geliştirilen Abyss Odyssey, Art Nouveau stiliyle göz dolduruyor.
Etrian Odyssey Origins Collection, Eultian Odyssey Serisinden üç remastered zindan tarayıcısının bir derlemesidir: Etrian Odyssey, Etrian Odyssey II: Lagaard ve Etrian Odyssey III: Boğulmuş Şehir
Etrian Odyssey serisi, 2007 yılında Nintendo taşınabilir konsollarında çıkış yaptı.
Yorumlar
Yorum ekle