Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War Battles: Warhammer Türkçe yama

21.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Total War Battles: Warhammer. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AAOCG, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Total War Battles: Warhammer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Total War Battles: Warhammer, İngilterenin Yaratıcı Meclisi tarafından oluşturulan ünlü strateji döngüsünün mobil versiyonudur. Oyun, oyuncular tarafından Total War: Warhammer ve bir dizi çevrimiçi aksiyon oyunu Warhammer: Vermintide ile ilişkilendirilebilecek popüler Warhammer fantezi evreninin lisansı altında geliştirildi.

İndirme sayısı:
8841
Yayın yılı:
2023





Total War Battles: Warhammer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War Battles: Warhammer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War Battles: Warhammer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War Battles: Warhammer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War Battles: Warhammer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War Battles: Warhammer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Realm of The Wood Elves, Total War: Warhammer için genişletilmiş bir eklentidir ve esas olarak yeni bir ırk olan Wood Elvesi tanıtmaya odaklanmıştır.
Total War: Warhammer II, PC için tasarlanmış bir fantezi strateji oyunudur.
Total War: Warhammer, İngiliz geliştirici Creative Assembly tarafından oluşturulan ünlü strateji oyunu serisinin onuncu bölümüdür.
Total War: Warhammer II – Rise of the Tomb Kings, 2017nin Warhammer evreninde geçen strateji oyununun bir genişletmesidir.
Popüler dizi Total Warın yaratıcıları İngiliz stüdyo Creative Assembly tarafından oluşturulan strateji oyunu Total War: Warhammerın ilk kampanya paketi.
Yorumlar
Yorum ekle