Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Metal Slug Advance Türkçe yama

11.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Metal Slug Advance. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THRUST, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Metal Slug Advance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
Arcade oyun oyuncuları arasında popüler olan yatay kaydırma tipi atış aksiyon oyunu METAL SLUG GBA için çıktı! Walter ve Tyra, Elite PF Squad aday askerleri ilk olarak bu başlıkta oyuncu karakterleri olarak girmişler.

İndirme sayısı:
10861
Yayın yılı:
2004





Metal Slug Advance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Metal Slug Advance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Metal Slug Advance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Metal Slug Advance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Metal Slug Advance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Metal Slug Advance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aksiyon türünü tanımlayan orijinal METAL SLUG arcade oyunu şimdi Game Boy® Advancee geliyor.
Metal Slug Code: J, özellikle mobil cihazlar için tasarlanmış klasik nişancı döngüsünün yeni bir versiyonudur.
Metal Slug 2, SNKnın popüler iki boyutlu atıcı serisinin öne çıkan özelliklerinden biridir.
SNK Playmore, klasik iki boyutlu bir platform oyununu çekim ile birleştirmenin olağan formülünden vazgeçerek, karakterin arkasından görünen bir aksiyon oyunu yarattı.
Metal Slug Defense, 1990ların ortalarında Neo Geo konsolunda ve atari makinelerinde başlayan kült 2D nişancı serisinin bir yan versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle