Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mario Hoops 3 on 3 Türkçe yama

13.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Mario Hoops 3 on 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Mario Hoops 3 on 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: S.T.A.R.S.
Oyun açıklaması:
Mario, Nintendo DSde çemberi sallarken, tamamen yeni bir top oyunu. O sihirli dokunuşu al. Piyasada pek çok basketbol oyunu var ama hiçbiri Mario Hoops 3e 3ün uygulamalı kontrolüne sahip değil.

İndirme sayısı:
8565
Yayın yılı:
2006





Mario Hoops 3 on 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mario Hoops 3 on 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mario Hoops 3 on 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mario Hoops 3 on 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mario Hoops 3 on 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mario Hoops 3 on 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
College Hoops 2K8, geçen yıl en çok satan kolej basketbol oyunu ve beş yıl boyunca 1 puan alan kolej basketbol oyunu Xbox 360™, PLAYSTATION®3 ve PLAYSTATION®2ye geri dönüyor.
Mario & Luigi: Paper Jam, RPG unsurlarına sahip sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
* Yeni Super Mario Bros. Wii, işbirliği ve rekabeti bir arada sunuyor.
Yine yılın o zamanı - ülkenin dört bir yanındaki basketbol sahalarının heyecanla, smaçlarla, inanılmaz atletlerle, Sindirella hikayeleriyle ve şampiyonluk hayalleriyle dolu olduğu yılın zamanı.
Topyekün, sokak seviyesinde, tepeden tırnağa bir yıldırım içinde övünme hakları için savaşırken en iyi hamlelerinizi yapın.
Yorumlar
Yorum ekle