Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Disney Tsum Tsum Festival Türkçe yama

29.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Disney Tsum Tsum Festival. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iNFECTiON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Disney Tsum Tsum Festival (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Disney Tsum Tsum Festival, öncelikle çok oyunculu eğlence için tasarlanmış mini atari oyunlarının bir derlemesidir. Derleme Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

İndirme sayısı:
9782
Yayın yılı:
2019





Disney Tsum Tsum Festival oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Disney Tsum Tsum Festival dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Disney Tsum Tsum Festival klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Disney Tsum Tsum Festival ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Disney Tsum Tsum Festival oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Disney Tsum Tsum Festival içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aşk Canlı! School Idol Festival, macera unsurlarıyla zenginleştirilmiş, oynaması ücretsiz bir klasik müzik ritmi oyunudur.
Animal Crossing: Wii Udaki amiibo Festivali, bir tür dijital tahta olan ilginç bir yapım.
AND ve iOSta yayınlanan Kingsport Festival, korku ustası Howard Phillips Lovecraftın çalışmalarından ilham alan bir mobil tahta oyunudur.
inFAMOUS™ Festival of Blood, PSN aracılığıyla indirilebilen yepyeni bir tek oyunculu oyundur.
AND ve iOS için Disney Tsum Tsum Tsum, web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturma konusunda uzmanlaşmış bir Koreli şirket olan Naverın bir bölümü olan LINE Corporation tarafından oluşturulan bir 3lü
Yorumlar
Yorum ekle