Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Madden NFL 20 Türkçe yama

26.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Madden NFL 20. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama SDV.

Oyun için türkçe yama metni Madden NFL 20 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Madden NFL 20, 1997den beri sürekli olarak geliştirilen popüler Amerikan futbolu simülatörleri serisinin bir başka bölümüdür. Oyunculara yine lisanslı takımlar ve gerçek dünyadan bilinen gerçekçi oyuncularla maçlara ve turnuvalara ev sahipliği yapma fırsatı verilir.

İndirme sayısı:
10192
Yayın yılı:
2019





Madden NFL 20 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Madden NFL 20 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Madden NFL 20 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Madden NFL 20 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Madden NFL 20 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Madden NFL 20 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Madden NFL 98, en prestijli Amerikan futbolu ligi tarafından lisanslanan bir spor oyununun başka bir parçasıdır.
PS4, X360 vb. için Madden NFL 16, Electronic Arts tarafından 1988den beri (1989da küçük bir ara vererek) 1993e kadar John Madden Football olarak bilinen Madden NFL serisinin yirmi yedinci tam
Madden NFL 23, EA Sports tarafından kurulan spor oyunları modeli doğrultusunda, bu durumda belirli bir disiplinin spor simülatörü, Amerikan futbolu.
İlk bölümü 1997de piyasaya sürülen EA Sportsun son derece popüler (özellikle ABDde) Amerikan futbolu simülatörleri serisinin bir sonraki bölümü (burada 1989dan büyük büyükbaba John Madden Football
Madden NFL 21, 1997den beri geliştirilen popüler Amerikan futbolu simülatörleri serisinin en son üyesidir.
Yorumlar
Yorum ekle