Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stuntfest Türkçe yama

22.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Stuntfest. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Stuntfest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
PC Windowsta bulunan Stuntfest, Bugbear Entertainment tarafından oluşturulan mizahi bir dublör sanal alanıdır. Oyun, geliştirici tarafından Next Car Game: Wreckfest üzerindeki çalışmaları sırasında oluşturulan çeşitli teknoloji demolarından gelişti.

İndirme sayısı:
10992
Yayın yılı:
2023





Stuntfest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stuntfest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stuntfest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stuntfest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stuntfest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stuntfest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, XONE ve PS4 için Just Cause 3, İsveçli geliştirici Avalanche Studios tarafından oluşturulan sandbox, TPP, açık dünya aksiyon oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
StuntFest: Dünya Turu, araba sürüşünü sürücünün kendisini (havada) kontrol etmesiyle birleştiren alışılmadık bir konsepte sahip çok oyunculu bir yarış oyunudur.
Yüzüklerin Efendisi: Yaşayan Kart Oyunu, Fantasy Flight Games tarafından oluşturulan ve Yüzüklerin Efendisi lisansı temel alınarak oluşturulan kart oyununun sanal bir uyarlamasıdır.
Next Car Game, Rally Trophy, FlatOut ve Ridge Racer Unbounded gibi oyunları piyasaya sürmesiyle tanınan Bugbear Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen bir sonraki yarış oyunudur.
PC Windowsta bulunan DUSK, bağımsız geliştirici Dawid Szymanskinin bir eseridir ve New Blood Interactive tarafından piyasaya sürülmüştür.
Yorumlar
Yorum ekle