Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rhythm Fighter Türkçe yama

20.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Rhythm Fighter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir EDGE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Rhythm Fighter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Rhythm Fighter, roguelike ve ritim oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş dinamik bir beatem up oyunudur. Oyun, bağımsız bir yankı oyunları ekibi tarafından geliştirildi ve Coconut Island Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9740
Yayın yılı:
2020





Rhythm Fighter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rhythm Fighter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rhythm Fighter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rhythm Fighter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rhythm Fighter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rhythm Fighter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Runner2, eleştirmenlerce beğenilen ve IGF ödüllü BIT.TRIP RUNNERın devamı niteliğindedir.
PS1de yayınlanan Street Fighter EX2 Plus, atari makinelerinde yayınlanan Street Fighter EX2nin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Rhythm Hunter: Harmo Knight, Game Freak geliştirme ekibinin hem iyi bir reflekse hem de ritim duygusuna sahip oyunculara yönelik bir önerisidir.
Ritim Sprout, ritim oyunlarından çok görünür bir şekilde ilham alan bir aksiyon macerası oyunudur.
Rhythm Party, Microsofttan Xbox 360® video oyunu ve eğlence sistemi için Xbox LIVE® Arcade için indirilebilir yeni bir oyun.
Yorumlar
Yorum ekle