Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PUBG Lite Türkçe yama

13.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız PUBG Lite. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UnderPL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni PUBG Lite (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: UnderPL
Oyun açıklaması:
PUBG Lite, Battle Royale moduna sahip ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Playerunknowns Battlegroundsın daha eski bilgisayarlarda çalışacak şekilde uyarlanmış grafik olarak azaltılmış bir sürümüdür.

İndirme sayısı:
9906
Yayın yılı:
2019





PUBG Lite oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PUBG Lite dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PUBG Lite klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PUBG Lite ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PUBG Lite oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PUBG Lite içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Viking Ghost, komik, hikaye odaklı bir Arcade Aksiyon-Macera-Çift Çubuk Nişancı-Dungeon Crawl-Rogue-Like-Lite (tadı harika.
notmycar, çok oyunculu mod için tasarlanmış bir aksiyon oyunudur ve battle royale alt türüne aittir (Fortnite: Battle Royale, PUBG ve Apex Legends tarafından temsil edilir).
PUBG: New State, mikro ödemelerle oynaması ücretsiz bir model kullanan bir battle royale çevrimiçi nişancı oyunudur.
Bite the Bullet, dinamik savaşa ve çeşitli düşmanların ve zorlu patronların ortadan kaldırılmasına odaklanan, RPG unsurlarına sahip bir arcade rogue-lite nişancı oyunudur.
PlayerUnknowns Battlegrounds for PC ve XONE, oyun topluluğu tarafından PlayerUnknown takma adıyla bilinen Brendan Green liderliğindeki Korean Bluehole stüdyosu tarafından geliştirilen çevrimiçi bir
Yorumlar
Yorum ekle