Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dream Chronicles: The Chosen Child Türkçe yama

23.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dream Chronicles: The Chosen Child. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dream Chronicles: The Chosen Child (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Ödüllü Dream Chroniclesseriesin üçüncü bölümü Dream Chronicles: The Chosen Childda gizemli peri diyarının sırlarını açığa çıkarın.

İndirme sayısı:
10240
Yayın yılı:
2009





Dream Chronicles: The Chosen Child oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dream Chronicles: The Chosen Child dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dream Chronicles: The Chosen Child klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dream Chronicles: The Chosen Child ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dream Chronicles: The Chosen Child oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dream Chronicles: The Chosen Child içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rüyaların Peri Kraliçesi Lilith tarafından Kadimlerin Yerine kilitlenen Faye, sevgili kocası Fidget ile yeniden bir araya gelme arayışına devam ediyor.
XCOM 2: War of the Chosen, sıra tabanlı strateji oyunu XCOM 2nin PC, PS4 ve XONE sürümü için bir eklentidir.
Heavy Fire: The Chosen Few 3D, Krakowdaki Teyon stüdyosundan Nintendo 3DS taşınabilir konsol kullanıcıları için tasarlanmış bir dizi birinci şahıs nişancı oyununun ilk bölümüdür.
PCde yayınlanan Bad Dream: Coma, Desert Fox Softwareden bağımsız bir tıkla ve tıkla macerasıdır.
Ödüllü fantezi basketbol yaşam tarzı serisi NBA Ballers, Nisan 2008de NBA Ballers: Chosen One ile PlayStation3 ve Xbox 360ta sahalara geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle