Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Konung 3: A New Dynasty Türkçe yama

19.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Konung 3: A New Dynasty. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DJiNN.

Oyun için türkçe yama metni Konung 3: A New Dynasty (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Konung III: Ties of the Dynasty, İskandinav ve Slav mitolojisine dayanan bir RPGdir. Konung serisindeki üçüncü oyundur (Konung: The Legend of North ve Konung 2: Blood of Titans).

İndirme sayısı:
8142
Yayın yılı:
2009





Konung 3: A New Dynasty oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Konung 3: A New Dynasty dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Konung 3: A New Dynasty klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Konung 3: A New Dynasty ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Konung 3: A New Dynasty oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Konung 3: A New Dynasty içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dynasty Warriors: Eiketsuden (Shin Sangoku Musou Eiketsuden), Dynasty Warriors serisinin bir başka bölümü ve 2014te piyasaya sürülen Dynasty Warriors 8: Empiresın bir yan ürünü.
Dynasty Warriors: PS4, PS3 ve PSV için Godseekers, Omega Force tarafından geliştirilen bir taktik RPGdir.
Gerçek zamanlı strateji ve macera unsurlarına sahip bu benzersiz fantezi rol yapma oyunu, vahşi Slav avcılarının kabileleri, Bizans İmparatorluğunun asil tüccarları ve korkusuz Viking savaşçılarıyla
Dynasty Warriors 9: Empires, stratejik unsurlara sahip bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Konung, bazı RTS ve Macera unsurlarına sahip güçlü bir RPGdir. Diablo benzeri oyunların aksine Konung, aksiyon tarzı rol oynamanın ötesine geçiyor ve mistik Kuzey Ülkesi VII.
Yorumlar
Yorum ekle