Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses Türkçe yama

07.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EPSiLON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: EPSiLON
Oyun açıklaması:
Square Enix tarafından geliştirilen başka bir ücretli senaryo. Ortak bir hikaye ile birleştirilmiş ve ara sahnelerle zenginleştirilmiş bir dizi macera içerir.

İndirme sayısı:
8611
Yayın yılı:
2009





Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Fantasy XI: A Moogle Kupo d’Etat Evil in Small Doses içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PSP vb. için Final Fantasy VI, 1980lerin sonlarında Square Soft tarafından başlatılan ve geliştirilen kült Japon RPG serisinin bir sonraki bölümüdür.
Final Fantasy XIV: Shadowbringers, Square Enix tarafından yaratılan ve piyasaya sürülen Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun üçüncü büyük genişleme paketidir.
Final Fantasy XIV: PC ve PS4 için Stormblood, Square Enix tarafından geliştirilen bir MMORPG olan Final Fantasy XIV: A Realm Rebornun ikinci genişlemesidir.
Final Fantasy VII Rebirth, Square Enix tarafından geliştirilen bir JRPGdir.
Final Fantasy Dimensions, Matrix Software tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan ikonik jRPG serisinin mobil bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle