Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scarface: Money. Power. Respect. Türkçe yama

08.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Scarface: Money. Power. Respect., doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Scarface: Money. Power. Respect. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Amerikan rüyasını yeniden tanımlayan meşhur Küba uyuşturucu baronunun çalkantılı hayatını yaşayın. Scarface™: Para. Güç. Saygı duymak.

İndirme sayısı:
9195
Yayın yılı:
2006





Scarface: Money. Power. Respect. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scarface: Money. Power. Respect. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scarface: Money. Power. Respect. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scarface: Money. Power. Respect. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scarface: Money. Power. Respect. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scarface: Money. Power. Respect. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aptal, Ülkeyi Yüksek Rahibenin Büyülerinden kurtardı ve Bilgelik Armağanını kazandı.
Acımasız bir tetikçi olan Agent 47 hakkında popüler bir oyun serisinin dördüncü bölümü.
The Sopranos: Road to Respect Studio 7 Studios, prototipi The Sopranos (Polonya başlığı The Soprano Family) adlı son derece popüler ve ödüllü bir HBO serisi olan bir aksiyon oyunudur.
Dünya senin! Nesilleri aşan ve hem çağdaş hem de şehirli izleyicilere hitap eden destansı film Scarface™, şimdi dünya çapında ilk kez oyun konsollarına geliyor.
DJMAX Respect (PCde DJMAX Respect V), çeşitli oyun modları, erişilebilir bir oyun modeli ve çeşitli müzik türlerinden yüzlerce şarkı sunan klasik iki boyutlu bir ritim oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle