Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Hell in Vietnam Türkçe yama

30.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Hell in Vietnam! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Hell in Vietnam (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
* ABD Ordusunun bir subayı olun ve en kanlı çatışmalarından birine katılın. * Size saatlerce harika eğlence sunan 8 yüksek oynanabilir görev.

İndirme sayısı:
10921
Yayın yılı:
2007





The Hell in Vietnam oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Hell in Vietnam dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Hell in Vietnam klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Hell in Vietnam ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Hell in Vietnam oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Hell in Vietnam içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yalnız ve Çevrilmiş Düşman hatlarının gerisinde sıkışıp kaldınız.
Whirlwind of Vietnam, Vietnam Savaşı sırasında savaş helikopteri operasyonlarının sanal bir simülatörüdür.
Squad Battles: Vietnam, Panzer Campaigns serisinin yaratıcıları HPS Simulations tarafından geliştirilen bir başka sağlam sıra tabanlı stratejidir.
Vietnam 2: Special Assignment, oyuncuları 20. yüzyılın ortalarının en kanlı savaşlarından biri olan Vietnama geçtiği yere götüren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Vietnam: The Tet Offensive, oyuncuları 20. yüzyılın en tartışmalı çatışmalarından biri olan Vietnam Savaşına götüren genişletilmiş bir birinci şahıs nişancı (aksiyon/FPS oyunu) oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle