Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Date A Live: Rinne Utopia Türkçe yama

30.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Date A Live: Rinne Utopia. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AGAiN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Date A Live: Rinne Utopia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Date A Live: Rinne Utopia klasik bir görsel roman macera oyunudur. Dünyayı kurtarmak için genç kızlar şeklinde güçlü ve tehditkar gizemli yaratıklara aşık olması gereken ortalama bir lise öğrencisi rolünü oynuyoruz.

İndirme sayısı:
10780
Yayın yılı:
2013





Date A Live: Rinne Utopia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Date A Live: Rinne Utopia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Date A Live: Rinne Utopia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Date A Live: Rinne Utopia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Date A Live: Rinne Utopia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Date A Live: Rinne Utopia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dinner Date, Stout Games stüdyosu tarafından hazırlanan küçük bağımsız bir yapımdır.
Date A Live: Rio Reincarnation, daha önce yalnızca ABDde piyasaya sürülen Date A Live serisini oluşturan üç görsel roman macera oyununun (Date A Live: Rinne Utopia, Date A Live: Arusu Install, Date A
HuniePop 2: Double Date, bağımsız stüdyo HuniePotun yapboz-erotik bir oyunudur.
Date A Live: Twin Edition Rio Reincarnation, serinin PlayStation 3te yayınlanan önceki iki bölümünü de içeren Date A Live romantik macera serisinin üçüncü bölümüdür: Date A Live: Rinne Utopia ve Date
Stellaris: Utopia, 2016da PC için piyasaya sürülen 4X strateji oyunu Stellarisin bir eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle