Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hasbro Family Game Night 3 Türkçe yama

04.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Hasbro Family Game Night 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hasbro Family Game Night 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Family Game Night 3te Family Game Night Tema Parkında sonsuz aile eğlencesini keşfedin! GAME OF LIFEda kaderin çarkını döndürün, CLUEda "whodunit"i bulun, TWISTER ile kendi tarzınızı yaratın, MOUSE TRAPta çılgın zincirleme reaksiyonları tetikleyin veya YAHTZEE EL AŞAĞIda şansınızı deneyin.

İndirme sayısı:
8014
Yayın yılı:
2010





Hasbro Family Game Night 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hasbro Family Game Night 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hasbro Family Game Night 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hasbro Family Game Night 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hasbro Family Game Night 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hasbro Family Game Night 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Family Feud, aynı başlık altındaki popüler bir yarışma programının dijital versiyonudur.
Family Fun: Train Town, tüm küçük bilgisayar kullanıcıları için Sierra Attractions tarafından oluşturulmuş bir aile oyunudur.
Hasbro Family Game Night 2, The Hub tarafından yayınlanan popüler aile dizisi Hasbro Family Game Night Showun uyarlaması olan serinin ikinci oyunudur.
Son derece popüler Family Guy TV şovuna dayanan ilk video oyunu olan Family Guy oyunu, tüm hayranların bildiği ve sevdiği aynı aşırı mizaha sahip olacak.
Family Guy The Quest for Stuff, ekonomik strateji, şehir simülatörü ve maceranın mizahi bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle