Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cartel Türkçe yama

20.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Cartel. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AoRE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Cartel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Kartel, klasik RTS konseptini sıra tabanlı bir stratejinin unsurlarıyla zenginleştirme girişimidir. Paradox Interactivein geliştiricileri, orijinal Syndicatein atmosferinden ilham aldı, bu nedenle çalışmaları, Bullfrog Productions stüdyo ekibi tarafından 1993te oluşturulan oyunun manevi varisi olarak kabul ediliyor.

İndirme sayısı:
8571
Yayın yılı:
2023





Cartel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cartel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cartel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cartel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cartel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cartel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Army of Two: The Devils Cartel, PS3 ve X360 için piyasaya sürüldü, 2008deki 3D, co-op shooter serisinin üçüncü bölümü.
Star Wars: The Old Republic The Rise of the Hutt Cartel, Star Wars evreninde yer alan bu MMORPGnin ilk ücretli genişletmesidir.
PC için Xenonauts 2, Goldhawk Interactivein sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Cartel Smash, bağımsız, Krakow merkezli HJR Games stüdyosu tarafından oluşturulan ilk oyundur.
Fantastik gerçekliklerde geçen Armello, dijital masa oyunu, kart oyunu ve sıra tabanlı strateji unsurlarını RPG unsurlarıyla birleştiren orijinal bir yapımdır.
Yorumlar
Yorum ekle