Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sonic Adventure Türkçe yama

08.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Sonic Adventure! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Sonic Adventure (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Çok yakında Xbox®LIVE Arcade ve PlayStation®Networke çıkacak olan Dreamcast oyunu Sonic Adventure™da Eggmanin en kötü planını durdurmak için ilk gerçekten destansı maceralarına çıkarken Sonic ve arkadaşlarına katılın.

İndirme sayısı:
9010
Yayın yılı:
2010





Sonic Adventure oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sonic Adventure dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sonic Adventure klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sonic Adventure ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sonic Adventure oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sonic Adventure içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kahramanlar ve kötü adamlar arasındaki savaşta, dünyayı kurtarmayı mı yoksa fethetmeyi mi seçeceksiniz?
Sonic Dash 2: AND ve iOS için Sonic Boom, SEGAnın amiral gemisi karakterlerinden biri olan Sonic adlı sempatik bir kirpi içeren en çok satan sonsuz koşu oyununun devamını getiriyor.
Sonic, Sonic Rush™ın tüm klasik 2D çift ekranlı aksiyonunun yanı sıra acımasız korsanlarla çatıştığı yeni bir açık deniz macerasıyla Nintendo DS™ye geri dönüyor.
Sonic Adventure DX, 1999da Sega Dreamcast konsolunda piyasaya sürülen Sonic Adventureın geliştirilmiş ve genişletilmiş bir versiyonu olan aynı başlıkla Nintendo GameCube konsolundan çıkan ünlü arcade
Sonic Mania, 1991de Sega Genesiste başlayan Sonic the Hedgehogun maceralarıyla ilgili son derece popüler bir oyunun köklerine bir tür dönüş olan PS4, PC vb.
Yorumlar
Yorum ekle