Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) Türkçe yama

29.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Adibu: Czytam i licze (6-7 lat). Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TLG, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Adibu: Okudum ve 6-7 yaşındayım, genç izleyiciler için hazırlanmış bir başka eğitici oyun. Başlık, ana karakterin arkadaş canlısı, kozmik bir çocuk olduğu bir dizi oyunun parçasıdır ve içeriği Polonya anaokulu ve okulunun müfredatına uyarlanmıştır.

İndirme sayısı:
9334
Yayın yılı:
2007





Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Adibu: Czytam i licze (6-7 lat) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adibu: İnsan vücudunun sırlarını öğreniyorum, genç bilgisayar kullanıcılarının arkadaş canlısı, kozmik bir çocuk olan Adib ile tanıştığı bir başka eğitici oyun.
Adibu: Oku ve 4-5 yaşındayım, en genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış eğitici bir oyundur.
Adibu: Learning English, genç izleyiciler için tasarlanmış bir başka eğitici oyundur.
Küçük Adibu sizi doğum gününüz için davet ediyor, 2 ila 5 yaş arası çocuklar için yaratılmış, başrolde kozmik bir çocuğun olduğu başka bir eğitici oyun.
Little Adibu in a Funny circus, genç bilgisayar kullanıcılarının güzel bir unvan karakteri ve bir grup arkadaşıyla tanıştığı bir başka eğitici oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle