Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rune Masters Türkçe yama

06.10.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Rune Masters, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rune Masters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Rune Masters, bağımsız Polonya stüdyosu Code Daemons ile ilişkili geliştiricilerin cRPGyi sıradan bir maç-3 mantık oyunuyla birleştirme girişimidir.

İndirme sayısı:
8615
Yayın yılı:
2012





Rune Masters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rune Masters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rune Masters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rune Masters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rune Masters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rune Masters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rune Factory 3 Special, Rune Factory 3: 2009da yayınlanan bir fantezi Harvest Moonun yeni içerik versiyonu ile yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş bir yeniden düzenlidir.
Rune for PC, İskandinav mitolojisine dayanan bir aksiyon-macera oyunudur.
Rune Factory 5, mücadelenin türün diğer temsilcilerinden daha fazla vurgulandığı tarımsal RPG oyunları serisinin beşinci bölümüdür.
Rune Factory 4 Special, türün diğer üyelerinden farklı olarak, savaşa güçlü bir vurgu yapan bir tarımsal RPG olan Rune Factory 4ün yeniden ustalaştırılmış bir sürümüdür.
Rune Factory: Tides of Destiny olarak bilinen Rune Factory: Oceans in Japan, Neverland Co.
Yorumlar
Yorum ekle