Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

South Park Rally Türkçe yama

29.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz South Park Rally. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama TLG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni South Park Rally (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
South Park Rally, yetişkinler için çok popüler olan çizgi diziden uyarlanan bir başka yapım. Oyun sırasında karton kutulardan yapılmış soyut go-kartların direksiyonuna oturuyoruz ve belediye başkanının düzenlediği şampiyonalara katılıyoruz.

İndirme sayısı:
10125
Yayın yılı:
2000





South Park Rally oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) South Park Rally dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales South Park Rally klasörüne koyun.

3. Türkçe yama South Park Rally ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


South Park Rally oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve South Park Rally içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
South Parkın AND ve iOS sürümü: Phone Destroyer, mikro dönüşümler içeren, oynaması ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.
From Dusk Till Casa Bonita, South Park: The Fractured But Whole adlı bir RPGnin hikaye genişletmesidir.
AGEods Civil War II The Bloody Road South, oyunculara Amerikan İç Savaşı döneminde büyük bir dizi yeni tarihsel kampanya sunuyor.
South Gambit, deniz taktik simülatörü PT Boats: Knights of the Seanin büyük ölçekli bir eklentisidir.
PC, iOS, Switch ve ANDde yayınlanan Bluecoats: North vs South, Fransız şirketi Anuman Interactivein doğrudan Amiga bilgisayarlarından bir hit (500/600/1200) diriltme girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle