Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

End of Nations Türkçe yama

07.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz End of Nations! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DYNAMiCS140685.

Oyun için türkçe yama metni End of Nations (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
End of Nations, bir MMO unsurlarıyla gerçek zamanlı bir stratejinin birleşimidir. Studio Petroglyph Games, oyuncuların eline yakın gelecekte küresel çatışmada taraflardan birinin yanında durma yeteneği verdi.

İndirme sayısı:
8505
Yayın yılı:
2023





End of Nations oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) End of Nations dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales End of Nations klasörüne koyun.

3. Türkçe yama End of Nations ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


End of Nations oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve End of Nations içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Şimdi satın al! Rise of Nations: Gold Edition, hem ödüllü Rise of Nationsı hem de eleştirmenlerce beğenilen genişleme paketi Rise of Nations: Thrones ve Patriotsu içerir.
TrackMania Nations Forever, Stadyum ortamının yeni bir Forever versiyonunu, sağlam bir solo modu ve 65 yepyeni, giderek zorlaşan pisti sunacak.
Rise of Nations: Thrones and Patriots, eleştirmenlerce beğenilen, en çok satan gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunu Rise of Nationsın genişleme paketidir.
Rise of Nations Extended Edition, tüm tarihi kapsayan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Holdfast: Nations at War for PC, epik çok oyunculu savaşlara katıldığınız tarihi bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle