Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gunship X Türkçe yama

22.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Gunship X. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Dr.XJ.

Oyun için türkçe yama metni Gunship X (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
iOSta yayınlanan Gunship X, oyuncunun Dünyadaki bir uzaylı istilası sırasında bir uçaksavar silahının kontrolünü ele geçirdiği sıra dışı bir nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
8053
Yayın yılı:
2023





Gunship X oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gunship X dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gunship X klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gunship X ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gunship X oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gunship X içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vainglory of Empires 1850-1920 Pride of Nations, 19. yüzyılın sömürge döneminde, oyuncunun bir ülkenin kontrolünü ele geçirdiği ve sanayileşme, askeri fetih ve kolonizasyon yoluyla ona rehberlik
Genel Bakış: Rus Milliyetçiliği intikamla geri döndü. Doğu Avrupa?
Nimbus, oyuncuların renkli arenalarda hareket eden küçük bir uçağın kontrolünü ele geçirdiği bağımlılık yapan bir arcade ve mantık oyunudur.
NOVASTRIKE, oyuncunun gelişmiş bir Scythe avcı uçağı prototipinin kontrolünü ele geçirdiği ve çeşitli gezegen yüzeylerinde istilacı uzaylılarla savaştığı yukarıdan aşağıya bir arcade shooter oyunudur.
Gunship 2000, seksenlerin ikinci yarısında popüler olan Apache AH-64A helikopterinin yenilenmiş ve büyük ölçüde geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle