Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefleet Gothic: Armada Türkçe yama

05.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Battlefleet Gothic: Armada. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GradenT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Battlefleet Gothic: Armada (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
Battlefleet Gothic: PC için Armada, Warhammer 40.000 evreninde geçen gerçek zamanlı bir stratejidir. Başlık, Games Workshop tarafından oluşturulan masa üstü savaş oyununun dijital bir uyarlamasıdır.

İndirme sayısı:
9071
Yayın yılı:
2016





Battlefleet Gothic: Armada oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefleet Gothic: Armada dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefleet Gothic: Armada klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefleet Gothic: Armada ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefleet Gothic: Armada oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefleet Gothic: Armada içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Armada 2526, uzay opera oyunlarının büyük geleneğini sürdürüyor.
Agresifin kontrolünü ele geçirirken, güçlü ve sofistike bir dönüşen kitle imha savaş aracı olan Final Armada ile kendinizi patlayıcı aksiyona itin.
Mad Doc Software tarafından geliştirilen, PC için Activision, Inc.in Star Trek: Armada II ile bir yıldız gemisi filosunun komutasını elinize alın.
Uzaylılar: Karanlık İniş, bir asker ekibini kontrol ettiğimiz gelişmiş taktik unsurlara sahip bir aksiyon oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Battlefleet Gothic: Leviathan, Warhammer 40,000 evreninde geçen sıra tabanlı uzay savaşlarını oynamanıza izin veren bir savaş stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle