Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blacksad: Under the Skin Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Blacksad: Under the Skin. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama VENOM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Blacksad: Under the Skin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
Blacksad: Under the Skin, İspanyol Pendulo Studios ekibi tarafından geliştirilen, tıkla ve tıkla macera tutkunları arasında iyi bilinen, PC, XONE vb.

İndirme sayısı:
9383
Yayın yılı:
2019





Blacksad: Under the Skin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blacksad: Under the Skin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blacksad: Under the Skin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blacksad: Under the Skin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blacksad: Under the Skin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blacksad: Under the Skin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hollywood Monsters, daha önce Igor: Objective Uikokahoniadan bilinen İspanyol Pendulo Studios tarafından üretilen, tıkla ve tıkla arayüzüne sahip klasik bir macera oyunudur.
Dün PC, AND ve iOS için, Hollywood Monsters, The Next Big Thing ve Runaway serileri gibi yapımlarla tanınan İspanyol stüdyo Pendulo Studiosun bir tıkla ve tıkla macera psikolojik gerilim oyunu.
Uzaylılar geliyor! Uzaylılar geliyor! İstila başladı! Planet Mischieften, kişisel eğitim alanı yapmak için Dünyaya giden komik bir uzaylı olan Cosmi olarak oynuyorsunuz.
Skin Deep, mizahi, ancak karmaşık bir FPS biçiminde gerçekleştirilen sürükleyici bir simülasyondur.
Goosebumps: Attack of the Mutant, R.L. Stineın gençlere yönelik hit kitap serisine dayanan ikinci macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle