Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rugby 15 Türkçe yama

23.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Rugby 15. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Rugby 15 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Rugby 15, rugbynin oldukça acımasız ve muhteşem disiplinine adanmış bir spor simülasyon oyunudur. Beşiği Britanya Adaları olmasına rağmen, Polonya dahil 130dan fazla ülkede organize ragbi oyunları düzenleniyor.

İndirme sayısı:
9396
Yayın yılı:
2014





Rugby 15 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rugby 15 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rugby 15 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rugby 15 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rugby 15 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rugby 15 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pro Rugby Manager 2004, bir ragbi hayranının isteyebileceği her şeyi sunar.
Pro Rugby Manager 2015, ragbi takımını yöneten menajer rolünü oynadığımız bir oyundur.
Rugby Challenge 3, ragbi ile ilgili başka bir oyundur. Wicked Witch Software stüdyosu tarafından yaratıldı ve Tru Blu Entertainment tarafından yayınlandı.
EA SPORTS™ Rugby 06, şimdiye kadarki en gerçekçi ve yoğun ragbi deneyimi için sizi yeniden hüsrana uğratırken, gerilimi tadın ve büyük başarıları yakalayın.
Rugby Challenge 2006, tüm dünyada giderek daha fazla hayran kazanmaya devam eden oldukça acımasız bir spor olan rugbynin sanal bir simülasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle