Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Culdcept Türkçe yama

17.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Culdcept. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Culdcept (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Evrenin kaderi, yaratma ve yok etme gücüne sahip bir kitap olan Culdceptin kontrolünü kimin ele geçirdiğine bağlıdır. Kitabın içinden güç toplayabilen Cepters, kitabın tanrısal güçlerinin kontrolü için savaşır.

İndirme sayısı:
9421
Yayın yılı:
2023





Culdcept oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Culdcept dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Culdcept klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Culdcept ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Culdcept oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Culdcept içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS2 vb. için Harry Potter ve Ateş Kadehi, J.K. tarafından yazılan seriye ait bir kitabın başka bir sanal uyarlamasıdır.
Çılgınlığa hazır mısınız? Aklınıza gelebilecek herhangi bir coasterı inşa edin, sürün ve çarpın - uzun, kısa, uzun, hızlı, ahşap, modern, çılgın veya klasik yeniden yaratmalar - coasterınızı kendi
Culdcept Revolt, klasik tahta oyunlarının özelliklerini kart oyunlarıyla birleştiren stratejik bir RPGdir.
Gezegenin kaderi senin ellerinde. Galaksideki en kötü varlık olan Darkseid, Süpermeni yok etme ve dünyayı ele geçirme arayışında Lex Luthorun yardımını aldı.
Çöp Kutusu, kıyamet sonrası bir geleceğe dayanan bir 3D RTSdir. Hayatta kalan insanlar ve mutantlar, birincil kaynak olan çöpün kontrolü için savaşır.
Yorumlar
Yorum ekle