Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Baja: Edge of Control Türkçe yama

28.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Baja: Edge of Control! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama KaSS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Baja: Edge of Control (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
MX vs. ATV serisinin çekirdek kurucu üyelerinden en üst düzey off-road yarış deneyimi geliyor: BAJA. Doğa Ananın sunduğu en zorlu araziyi fethedin ve şimdiye kadar yaratılmış en gerçekçi, kontrollü yarış oyununda en iyi arazi aracını inşa edin.

İndirme sayısı:
9251
Yayın yılı:
2008





Baja: Edge of Control oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Baja: Edge of Control dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Baja: Edge of Control klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Baja: Edge of Control ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Baja: Edge of Control oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Baja: Edge of Control içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Control: The Foundation, Ağustos 2019da piyasaya sürülen aksiyon macera oyunu Controlün ilk eklentisidir.
Baja: Edge of Control HD, ilk olarak 2008de PlayStation 3 ve Xbox 360ta piyasaya sürülen orijinal oyunun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Baja Destruction, Mad Max 2: The Road Warrior ve Baja 1000in yıllık off-road yarışmasından sahnelerin birleşimine benzeyen bir yarış oyunudur, bu nedenle bitiş çizgisine tek parça halinde ulaşmakla
Kum üstünlüğü için bu tüyler ürpertici macerada en güçlü arazi araçlarını kullanın!
Ultimate Baja Madness, güçlü off-roadsterlarda eğlenceli ve büyüleyici bir yarış.
Yorumlar
Yorum ekle