Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Perfect Dark Türkçe yama

13.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Perfect Dark. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UPLiNK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Perfect Dark (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Ajan Joanna Dark, 2023 Amerikadaki galaktik komploların destansı bir hikayesi olan Perfect Darkta koşarak yere düştü. Şimdi bu klasik nişancı oyunu Xbox LIVE Arcadee geliyor, daha fazla tanım ve ayrıntıyla işleniyor ve her zamankinden daha ipeksi bir kare hızına sahip.

İndirme sayısı:
8956
Yayın yılı:
2023





Perfect Dark oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Perfect Dark dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Perfect Dark klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Perfect Dark ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Perfect Dark oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Perfect Dark içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Perfect World Mobile, oldukça klasik bir fantezi dünyasında geçen MMORPG türünü temsil eden bir oyundur.
Yıl: 2020. Genç ve hırslı bir gizli ajan olan Joanna Dark, geleceğine uzun bir gölge düşürecek birçok komplonun ilkine düşüyor.
Perfect, The Assemblynin yaratıcıları olan sanal gerçeklik gözlükleri için başlıklar geliştiren bir İngiliz stüdyosu olan nDreams tarafından geliştirilen etkileşimli, birinci şahıs bir deneyimdir.
Charm Girls Club, Nintendo konsollarının en genç kullanıcılarına yönelik bir dizi üründür.
Perfect Dark, Rare geliştirme stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2000 yılında Nintendo 64 konsolu için piyasaya sürülen kült FPP shooter oyununun bir dönüşümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle