Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Blackwell Convergence Türkçe yama

24.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Blackwell Convergence. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Blackwell Convergence (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Yeni bir film, kanlı geçmişine rağmen eleştirilerle karşılanıyor. Güzel bir şehir dışı ofisi, birinci sınıf konumuna rağmen boş kalır.

İndirme sayısı:
9229
Yayın yılı:
2009





The Blackwell Convergence oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Blackwell Convergence dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Blackwell Convergence klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Blackwell Convergence ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Blackwell Convergence oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Blackwell Convergence içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Old Skies klasik bir macera oyunudur. Game, AVowed ve Blackwell Serisi gibi başlıklarla bilinen Wadjet Eye Games Studio tarafından geliştirildi.
Nighthawks, bir vampir rolünü üstlenmemizi sağlayan bir RPGdir. Oyun, Wadjet Eye Games (örneğin Unavowed ve Blackwell serisi) ile Sunless Skies, The Long Journey Home, Silent Streets veya Not Tonight
Ölü bir adamın ruhu, şiddetli bir kar fırtınasının gücüne karşı haykırır.
Blackwell Legacy, Rosangela Blackwell adında bir medyum ve onun ruh rehberi Joey Malloneu canlandıran mini oyun serisindeki ilk vaka.
Sokak medyumları. Onların yanıp sönen neon tabelaları her yerde sevgi, zenginlik ve mutluluk vaat ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle