Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dangerous Driving Türkçe yama

28.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dangerous Driving. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama BReWErS.

Oyun için türkçe yama metni Dangerous Driving (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
Dangerous Driving, bağımsız stüdyo Three Fields Entertainment tarafından geliştirilen bir yarış oyunudur. Criterion Gamesin kurucularına, yani Fiona Sperry ve Aleks Warda ait olan şirketin portföyünde Danger Zone serisi veya Dangerous Golf gibi başlıklar bulunuyor.

İndirme sayısı:
8672
Yayın yılı:
2019





Dangerous Driving oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dangerous Driving dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dangerous Driving klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dangerous Driving ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dangerous Driving oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dangerous Driving içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dangerous Driving 2, 2019da yayınlanan Dangerous Drivingin doğrudan devamı olan, açık dünyalı bir arcade yarış oyunudur.
Elite: Dangerous Odyssey, 2014teki resmi PC çıkışından bu yana sürekli olarak geliştirilen Elite: Dangerous uzay simülatörünün bir başka eklentisidir.
Safety Driving: The Motorbike Simulation, trafik ve yol güvenliği kavramlarıyla ilgili başka bir simülasyon oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için Dangerous Golf, Three Fields Entertainmentın bir arcade golf simülatörüdür.
Driving Simulator 2009, Lightrock Entertainment geliştirme ekibinin büyük bir şehirde modern bir binek otomobilin sürüş koşullarını gerçekçi bir şekilde yeniden oluşturma girişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle