Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Opus Magnum Türkçe yama

04.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Opus Magnum. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Opus Magnum (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Opus Magnum sadece PC için bir mantık oyunudur. Bir bağımsız geliştirici olan Zach Barth ve Zachtronics Industries adlı stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10190
Yayın yılı:
2017





Opus Magnum oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Opus Magnum dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Opus Magnum klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Opus Magnum ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Opus Magnum oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Opus Magnum içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OPUS: Rocket of Whispers, bağımsız Tay stüdyosu Sigono tarafından geliştirilen bir macera oyunudur, ekip önceki çalışmaları OPUS: The Day We Found Earth için sıcak bir karşılama aldı.
OPUS: The Day We Found Earth, görsel roman unsurları içeren bir macera oyunudur.
OPUS: Echo of Starsong, çeşitli bulmacaları çözmenin yanı sıra, iki kahramana sayısız siyasi çatışmanın kaynağı olan değerli bir maddeyi elde etmede eşlik ettiğimiz ve kendisinin ve tüm evrenin
Son çağrı BBS, bulmaca oyunlarının bir koleksiyonudur. Infinifactory, Spacechem, Opus Magnum, Shenzhen I/O ve Ironclad taktikleri gibi oyunların yazarları Zachtronics Studio tarafından geliştirildi.
Molek-Syntez, portföyünde SpaceChem, Opus Magnum veya SHENZHEN I/O gibi yapımları içeren, bu türün uzmanları olan Zachtronics tarafından geliştirilen karmaşık bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle