Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Governor of Poker 2 Türkçe yama

19.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Governor of Poker 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama SHWZ sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Governor of Poker 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Merhaba! Sonunda geldi, Governor of Poker 2! Bir sürü ekstrayla dolu! Fethedilecek daha çok şehir ve oynanacak turnuvalar. Harika yeni özellikler, zorluklar ve yenmek için düşmanlar.

İndirme sayısı:
9350
Yayın yılı:
2010





Governor of Poker 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Governor of Poker 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Governor of Poker 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Governor of Poker 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Governor of Poker 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Governor of Poker 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strip Poker Exclusive kesinlikle erotik bir oyundur. Oyuncunun bir poker oyununda altı güzel kızla kılıç çaprazlama şansı vardır.
Poker Masters, bize kesinlikle poker olan büyüleyici bir kart oyununun dünyasını göstermek için Liquid Games tarafından yaratılmış bir oyundur.
POKER SMASH, bir poker bükümü ile yanan hızlı bir bulmaca oyunudur!
Strip Poker oyunu, klasik poker oyunu sırasında rakibini tamamen çıplak bırakmak için kıyafetlerinden kurtulmak üzeredir.
Alman şirketi Netmin Games tarafından hazırlanan Poker Simulator, 2009 yılında dünya prömiyerini yaptı.
Yorumlar
Yorum ekle